Wie zijn we?

Maertens Management & Co bvba is een fiscaal en boekhoudkundig kantoor, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten onder het nummer IAB 225396-3ANB-91.

Gestart in 1992 is het kantoor uitgegroeid tot een kwalitatief dienstverlenend bedrijf, met speciale aandacht voor de eigenheid van de KMO wereld en meer in het bijzonder de fiscale en boekhoudkundige ondersteuning. Een KMO wereld die wij, vanuit onze ervaring en knowhow, helpen meebouwen aan de continuïteit en groei van uw bedrijf.

Fiscaliteit en KMO advies met een hoge toegevoegde waarde voor de klanten vormt de hoeksteen van ons kantoor. De dagelijkse uitdaging van onze fiscaal en boekhoudkundig geschoolde medewerkers blijft een permanente prikkel om uw dossier optimaal te begeleiden.

Indien u van onze diensten wenst gebruik te maken in verband met uw nieuw op te richten zaak, de optimalisatie van uw bestaande onderneming of managementadvies, kunt u ons steeds volledig vrijblijvend contacteren. Onze gegevens vindt u onder de rubriek 'contacteer ons'.

Website door Ntriga.Agency